søndag 10. mars 2013

Queensrÿche - Empire



Skriv av historia og sett inn adjektiva under der dei passar. Hugs samsvarsbøying:

Etter den ___ suksessen med Operation: Mindcrime, kan det ikkje ha vore bare ___ å skulle komme opp med ein ___ oppfølgjar. Empire fikk den ___ jobben, og på mange måter fungerer dette ___. Dette er ikkje ein ___, litt ___ versjon av føregjengaren, men det er heller ikkje ei ___ og ___ kursendring.

Plata blei raskt kritisert for å vere for ___, først og fremst på grunn av tekster som tok føre seg meir ___ tema. Også på Empire finnast det låter med ___ tekstar, men her finnast og fleire låter med fokus på damer og kjærleik. Det var ikkje fritt for at enkelte fans, som hadde ønskja seg fleire ___ konspirasjonsteoriar, følte seg temmeleg snytt. Nok om dét.

Musikalsk er Empire ei ___ og ___ plate. Dette her er rett og slett ___ handverk. Variasjonen er nok ___ enn han var på Operation: Mindcrime, noko som har ført til at det er ___ av dei litt ___ og ___ låtane for å gi plass til meir ___ og ___ låtar, som til dømes Hand On Heart og Jet City Woman. I tillegg hadde også Queensryche fått med seg at bruk av ___ instrument var på full veg tilbake, og Silent Lucidity er nok eit produkt av dette. Å følgje trendar er ikkje alltid så ___, men denne låta er eit døme på at det til tider kan gi ___ resultat. Silent Lucidity er i alle høve ei av dei ___ låtane på skiva.

Elles liker eg nok best dei mindre ___ låtane, for medan Best I Can, Jet City Woman, og Hand On Heart utvilsamt er ___, er det Della Brown som står som den ___ låta på skiva. Det syntest eg då skiva var ny, og eg tenkjer det same i dag.

Adjektiv: 
velfortent, enkel, verdig, vanskeleg, utmerka, kjedeleg, dårlegare, skremmande, kommersiell, overraskande, jordnær, alvorleg, intrikat, variert, gjennomarbeida, solid, større, færre, mørk, innadvend, fengande, melodiøs, akustisk, lur, god, finast, kommersiell, bra, best,  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar